Website Information
    Web Site Information :.  Site Info   Whois   Traceroute   RBL Check  

Enter Web Site URL Address:
 

ipko.com: IPKO - Home
 
 
 

IPKO - Home

Keywords: ipko, www.ipko.com, ipko kosovo, ipko kosova, ipko kosove, ipko mobil

Tags: ipko, home, telefonia, game, internet, digjital, televizioni, kombinuara, shërbimet, jpg, tiny, fikse, mobile, rreth, ndihmë, një, mobil, dhe, mbyll, biznese, privat, përdorues, numri, rrethi, extra, com, info, pikat, shitjes, mundësi, hdtv, kosova, kosovo, gjate, kosove, baner, prill, muajit, www, alb,

Ipko.com

Content Revalency: Title: 100.00%   Description: 0.00%   Keywords: 42.86%  |  Document size: 25,294 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
 
 
IPKO.COM - Site Location
Country/Flag AL Albania
City/Region/Zip Code -, - -
Organization Ipko Telecommunications
Internet Service Provider IPKO Telecommunications LLC
 
IPKO.COM - Domain Information
Domain IPKO.COM   [ Traceroute  RBL/DNSBL lookup ]
Registrar ENOM, INC.
Registrar URL http://www.enom.com
Whois server whois.enom.com
Created 07-Jun-2000
Updated 26-Mar-2013
Expires 07-Jun-2014
Time Left 255 days 6 hours 0 minutes
Status clientTransferProhibited
DNS servers NS1.IPKO.NET   80.80.160.8
NS2.IPKO.NET   80.80.160.9
 
IPKO.COM - DNS Information
IP Address 80.80.160.18 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns2.ipko.net   80.80.160.9
ns1.ipko.net   80.80.160.8
Mail Exchange v-mailhtca.ipko.com  
 
Site Response Header
Response HTTP/1.1 200 OK
Server Apache
Date Tue, 12 Apr 2011 15:09:35 GMT
Content-Type text/html
Cookie PHPSESSID=uv9grmqi9lit96q2ldo36b7s33; path=/


  IP Index    TLD Index    Domain Index    Site Index      Copyright © 2013 dawhois.com