Website Information
    Web Site Information :.  Site Info   Whois   Traceroute   RBL Check  

Enter Web Site URL Address:
 

zfilma.com: www.AlbMovi.com | Filma me titra shqip
www.AlbMovi.com - Ju mundeson shikimin dhe shkarkimin e filmave me te fundit me titra shqip,Shikimin dhe shkarkimin e serialeve me titra shqip  
 
 

www.AlbMovi.com | Filma me titra shqip

Description: www.AlbMovi.com - Ju mundeson shikimin dhe shkarkimin e filmave me te fundit me titra shqip,Shikimin dhe shkarkimin e serialeve me titra shqip

Keywords: alb, movi, albmovi, albmovi.com, www.albmvi, com, albmovicom, filma, movie, online, titra shqip, ALBMOVI, movies albanian, filma me titra shqip, te perkthyer shqip, titruar, watch free online movies, online movies, filma te perkthyer, horror, thriller, frame, aksion, romance, aventure, albanian subs, albaniannetwork, filma online me titra, mosfli, azfilma, mos fli, filma hd, filma shqip, filma te huaj me perkthim shqip, falas, te huaj, perkthim, Portal, Shqiptar, Portal Shqiptar, Live TV, Televizione Shqip, Shqiptare, LIVE VIDEO, Video Lajme, Sport Live, Filma te Dubluar ne Shqip, Apartamenti 2Xl, Potokalli, filma cilesor, filma fantashkence

Tags: zfilma, filma, vizitorët, shqip, albmovi, titra, com, www, shumë, slide, seriale, tërë, shihni, postimet, komentet, horror, triller, dhe, nën, depozituar, dramë, koment, wake, shikimin, shkarkimin, traveler, wood, free, një, për, statistics, aksion, imdb, pri, trailer, histori, fantazi, kontakt, mister, familjar,

Zfilma.com

Content Revalency: Title: 50.00%   Description: 25.00%   Keywords: 13.46%  |  Document size: 29,794 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
 
 
ZFILMA.COM - Site Location
Country/Flag US United States
City/Region/Zip Code Scranton, Pennsylvania -
Organization Network Operations Center
Internet Service Provider Network Operations Center
 
ZFILMA.COM - DNS Information
IP Address 96.9.162.171 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns1.main-hosting.com   31.170.163.241
ns3.main-hosting.com   173.192.183.247
ns4.main-hosting.com   31.170.164.249
ns2.main-hosting.com   64.191.115.234
Mail Exchange mx1.main-hosting.com   31.170.163.242
 
Site Response Header
Response HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server Apache/1.3.42 (Unix) mod_gzip/1.3.26.1a mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 PHP-CGI/0.9
Date Mon, 18 Apr 2011 17:57:51 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8


  IP Index    TLD Index    Domain Index    Site Index      Copyright © 2013 dawhois.com