Enter Domain Name:
akkp.gov.al: AKKP
AKKP, Agjensia e kthimit dhe kompensimit te pronave

AKKP

Description: AKKP, Agjensia e kthimit dhe kompensimit te pronave

Keywords: akkp, kthim, kthimit, kompensimit, prona, pronave

Tags: akkp, atom, rss, tepër, lexo, kompensimit, kthimit, pronave, zyrtare, ministrave, ministria, keshilli, publikimeve, qendra, drejtesise, dhe, kthim, agjensia, prona, për, kryesore, rreth, datë, pronarëve, holla, fondit, shpërndarjen, rregullave, përcaktimin, kritereve, vitin, vijim, drejtat, rezervuara, gjitha, shtypkontakt, copyright, vkm, pergjigjelegjislacioninjoftime, akkp©,

Akkp.gov.al

Content Revalency: Title: 100.00%   Description: 62.50%   Keywords: 66.67%  |  Document size: 9,503 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
AKKP.GOV.AL - Site Location
Country/Flag US United States
City/Region/Zip Code Provo, Utah, 84606
Organization Unified Layer
Internet Service Provider Unified Layer
AKKP.GOV.AL - DNS Information
IP Address 66.147.244.207 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers abcom.abcom-al.com   80.78.66.66
smtphub.abcom-al.com   80.78.66.67
Mail Exchange mail.akkp.gov.al  
icc.icc-al.org   80.78.66.66
Site Response Header
Response HTTP/1.1 200 OK
Server Apache
Date Tue, 19 Apr 2011 17:50:02 GMT
Content-Type text/html; charset=utf-8
Cookie 9fd8a6e3e5d474fad5f9001399292f58=ftrp58ng5lp1mr4kfbg49qu3h2; path=/