Enter Domain Name:
autokerkimi.com: AutoKerkimi.com™ | Online tregu më i madh i makinave në Kosovë
Projekti AutoKerkimi.com është projekti më i madh dhe më profesional i llojit të vet në Kosovë. AutoKerkimi.com ka për qëllim që në tregun e Kosovës të bëhet lider sa i përket tregut online për makina të të gjitha llojeve. AutoKerkimi.com është një web aplikacion i cili mundëson që auto sallonet dhe personat tjerë fizik të bëjnë publikimin e të gjitha llojeve të makinave për shitje, por në të njejën kohë u ofron vizitorëve mundësi të mirë për blerjen e makinës së ëndërrave të tyre.

AutoKerkimi.com™ | Online tregu më i madh i makinave në Kosovë

Description: Projekti AutoKerkimi.com është projekti më i madh dhe më profesional i llojit të vet në Kosovë. AutoKerkimi.com ka për qëllim që në tregun e Kosovës të bëhet lider sa i përket tregut online për makina të të gjitha llojeve. AutoKerkimi.com është një web aplikacion i cili mundëson që auto sallonet dhe personat tjerë fizik të bëjnë publikimin e të gjitha llojeve të makinave për shitje, por në të njejën kohë u ofron vizitorëve mundësi të mirë për blerjen e makinës së ëndërrave të tyre.

Keywords: Makina, makina, Vetura, vetura, Treg, treg, Tregu i veturave online, tregu i veturave online, Online tregu i veturave, online tregu i veturave, Audi, audi, Volkswagen, volkswagen, Mercedes, mercedes, Opel, opel, Toyota, toyota, Ford, ford, BMW, bmw, Prishtina, prishtina, Kosova, kosova, Kosovo, kosovo, Prizren, prizren, Peje, peje, Gjakove, gjakove, Ferizaj, ferizaj, Gjilan, gjilan, Mitrovice, mitrovice, Kerko makina, kerko makina, Kerko vetura, kerko vetura, Kerko veture, kerko veture, Blej, blej, Shes, shes, Blej veture, blej veture, Shes veture, shes veture, Blej makine, blej makine, Shes makine, shes makine, autokerkimi.com, AutoKerkimi.com, autokerkimi, auto kerkimi, tregu i makinave ne kosove, tregu i veturave ne kosove, tregu i makinave

Tags: autokerkimi, makinave, tregu, online, com™, makinat, madh, kosovë, euro, gjitha, shto, auto, ballina, makine, kerko, sallonet, interactive, sfera, lajmet, login, kontakti, informacione, video, markes, bmw, audi, volkswagen, chevrolet, renault, manual, benz, golf, makinë, com, mercedes, disel, për, opel, ford, pickup,

Autokerkimi.com

Content Revalency: Title: 18.18%   Description: 24.56%   Keywords: 31.43%  |  Document size: 29,522 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
AUTOKERKIMI.COM - Site Location
Country/Flag US United States
City/Region/Zip Code Dallas, Texas, 75244
Organization ThePlanet.com Internet Services
Internet Service Provider ThePlanet.com Internet Services
AUTOKERKIMI.COM - Domain Information
Domain AUTOKERKIMI.COM   [ Traceroute  RBL/DNSBL lookup ]
Registrar NAME.COM, INC. Name.com, Inc.
Registrar URL http://www.name.com
Whois server whois.name.com
Created 15-Mar-2009
Updated 01-Apr-2014
Expires 15-Mar-2015
Time Left 0 days 0 hours 0 minutes
Status clientTransferProhibited autoRenewPeriod clientTransferProhibited
DNS servers NS1DHQ.NAME.COM   184.172.59.24
NS2GTX.NAME.COM   5.153.6.197
NS3DKZ.NAME.COM   208.43.122.41
NS4LNY.NAME.COM   174.129.224.147
ns1dhq.name.com   184.172.59.24
ns2gtx.name.com   5.153.6.197
ns3dkz.name.com   208.43.122.41
ns4lny.name.com   174.129.224.147
AUTOKERKIMI.COM - DNS Information
IP Address 174.120.104.50 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns1.sfera-ks.com  
ns2.sfera-ks.com  
Mail Exchange aspmx5.googlemail.com   209.85.203.27
aspmx.l.google.com   74.125.201.26
alt2.aspmx.l.google.com   74.125.141.27
Site Response Header
Response HTTP/1.1 200 OK
Server Apache mod_fcgid/2.3.6 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635
Date Fri, 08 Apr 2011 14:52:53 GMT
Content-Type text/html
Cookie PHPSESSID=3b389f4b179f1b36564cfde3832821ed; path=/