Enter Domain Name:
designilmovaltonen.com: Design Ilmo Valtonen
Ilmo Valtonen on suunnittelija yksi tämän hetken kokeneimmista graafiseen muotoiluun ja yritysilmeisiin erikoistuneista suunnittelijoista Suomessa.
Hän aloitti uransa maineikkaassa Varis&Ojala -toimistossa valmistuttuaan 1990 Lahden muotoiluinstituutista. Varis&Ojalassa hän sai jo nuorena suunnittelijana vastuuta mm. Nokian visuaalisen identiteetin kehittämisessä ja ohjeistamisessa. Hän toimi aktiivisesti Garfiassa, 90 luvulla toimien mm Grafian puheenjohtajana 94-97.
Hänen ja hänen tiiminsä töitä on julkaistu sadoissa artikkeleissa ja palkittu kymmenissä kilpailuissa ja näyttelyissä.

Hänellä ja hänen tiimeillään on ollut etuoikeus olla suunnittelemassa maan näkyvämpiä brändeja ja tapahtumailmeistä aina Suomen Postista ja Itellasta – Leoniaan, Eteraan, Ruukkiin, Valtraan, Espoon kaupunkiin jne. sekä eri kulttuurisektorin tapahtumiin ja tapahtumailmeisiin, esim. Finlandia-talo ja Turku Euroopan kulttuuripääkaupunki 2011.

Design Ilmo Valtonen

Description: Ilmo Valtonen on suunnittelija yksi tämän hetken kokeneimmista graafiseen muotoiluun ja yritysilmeisiin erikoistuneista suunnittelijoista Suomessa. Hän aloitti uransa maineikkaassa Varis&Ojala -toimistossa valmistuttuaan 1990 Lahden muotoiluinstituutista. Varis&Ojalassa hän sai jo nuorena suunnittelijana vastuuta mm. Nokian visuaalisen identiteetin kehittämisessä ja ohjeistamisessa. Hän toimi aktiivisesti Garfiassa, 90 luvulla toimien mm Grafian puheenjohtajana 94-97. Hänen ja hänen tiiminsä töitä on julkaistu sadoissa artikkeleissa ja palkittu kymmenissä kilpailuissa ja näyttelyissä. Hänellä ja hänen tiimeillään on ollut etuoikeus olla suunnittelemassa maan näkyvämpiä brändeja ja tapahtumailmeistä aina Suomen Postista ja Itellasta – Leoniaan, Eteraan, Ruukkiin, Valtraan, Espoon kaupunkiin jne. sekä eri kulttuurisektorin tapahtumiin ja tapahtumailmeisiin, esim. Finlandia-talo ja Turku Euroopan kulttuuripääkaupunki 2011.

Keywords: Ilmo Valtonen, Dynamo Identity, Design Ilmo Valtonen, Kaisaniemen Dynamo

Tags: designilmovaltonen, flash, ilmo, valtonen, design, adobe, player, sivusto, tämä, laajennuksen, toimiakseen, vaatii, sen, osoitteesta, seuraavasta, voi, hakea, dynamo, kaisaniemen, identity,

Designilmovaltonen.com

Content Revalency: Title: 0.00%   Description: 0.00%   Keywords: 0.00%  |  Document size: 2,931 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
DESIGNILMOVALTONEN.COM - Site Location
Country/Flag FI Finland
City/Region/Zip Code Espoo, Southern Finland, 02260
Organization Nebula Oy
Internet Service Provider Nebula Oy
DESIGNILMOVALTONEN.COM - DNS Information
IP Address 217.30.180.85 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns.nebula.fi   217.30.180.225
ns2.nebula.fi   217.30.182.225
Mail Exchange virusscan.nebula.fi   188.117.35.36
Site Response Header
Response HTTP/1.1 200 OK
Server Apache/2.2.3 (CentOS)
Date Sun, 10 Apr 2011 21:54:34 GMT
Content-Type text/html