Enter Domain Name:
diajarbasasunda.com: Diajar Basa Sunda
Wilujeung Sumping, Ngalangkungan Web ieu Hayu Urang Diajar Basa Sunda jeung Neuleuman Leuwih Jero Ngeunaan Kasundaan

Diajar Basa Sunda

Description: Wilujeung Sumping, Ngalangkungan Web ieu Hayu Urang Diajar Basa Sunda jeung Neuleuman Leuwih Jero Ngeunaan Kasundaan

Keywords: basa, sunda, diajar, pupuh, kawih, tembang, biantara, pancen, warta, ngaregepkeun, nyarita, maca, nulis, wawancara, dongeng, sisindiran, sajak, guguritan, kecap, kalimah,

Tags: diajarbasasunda, sunda, basa, diajar, kelas, aspal, uas, posts, comments, read, view, sem, xii, filed, december, nilai, bahan, jeung, sumping, novel, urang, categories, tags, kalimah, warta, march, dongeng, aksara, january, ieu, hayu, comment, ratih, november, uncategorized, july, september, october, ngalangkungan, wilujeung,

Diajarbasasunda.com

Content Revalency: Title: 100.00%   Description: 50.00%   Keywords: 30.00%  |  Document size: 29,246 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
DIAJARBASASUNDA.COM - Site Location
Country/Flag US United States
City/Region/Zip Code Dallas, Texas, 75244
Organization ThePlanet.com Internet Services
Internet Service Provider ThePlanet.com Internet Services
DIAJARBASASUNDA.COM - DNS Information
IP Address 174.120.11.5 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns1662.hostgator.com   192.185.52.121
ns1661.hostgator.com   192.185.52.13
Mail Exchange diajarbasasunda.com   69.162.80.54
Site Response Header
Response HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server Apache mod_fcgid/2.3.6 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635
Date Sun, 10 Apr 2011 22:34:14 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8