Enter Domain Name:
instat.gov.al: INSTITUTI i STATISTIKËS

INSTITUTI i STATISTIKËS

Tags: instat, instituti, statistikës, ark, tirana, anketa, dhe, statistikor, tremujori, ekonomikë, ekonomike, buletini, familjeve, ndërmarrjeve, webmail, strukturore, buxhetit, shqipëri, tremujor, afatshkurtra, katert, shëndetësor, statistikat, kryesorë, studimi, demografik, tregues, përqind, publikim, indeksi, çmimeve, katërt, arriti, viti, mln, lekë, kundrejt, dhjetor, bilanci, vitit,

Instat.gov.al

Content Revalency: Title: 66.67%   Description: 0.00%   Keywords: 0.00%  |  Document size: 40,390 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
DMOZ Information
Institute of Statistics
Produces economic and social indicators and statistics. Includes information on scientific methods used. [Use link "english" on the left hand navigation bar.]

Top/Regional/Europe/Albania/Government
http://www.instat.gov.al/

Instat.gov.al has 2 URLs listed in 3 Dmoz categories.

Related Sites:   President.al , Parlament.al , Worldlii.org , Wikipedia.org , Minfin.gov.al , Klsh.org.al , Cia.gov , Loc.gov , Keshilliministrave.al , Unibe.ch ,
INSTAT.GOV.AL - Site Location
Country/Flag AL Albania
City/Region/Zip Code , ,
Organization VIVO Communications
Internet Service Provider VIVO Communications Sh p k
INSTAT.GOV.AL - DNS Information
IP Address 213.207.35.9 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns3.afb.net.al  
ns1.afb.net.al  
Mail Exchange mail.instat.gov.al   134.0.63.2
Site Response Header
Response HTTP/1.1 200 OK
Server Apache/1.3.27 (Win32) PHP/4.1.0
Date Tue, 12 Apr 2011 13:32:11 GMT
Content-Type text/html