Enter Domain Name:
ipko.com: IPKO - Home

IPKO - Home

Keywords: ipko, www.ipko.com, ipko kosovo, ipko kosova, ipko kosove, ipko mobil

Tags: ipko, home, telefonia, game, internet, digjital, televizioni, kombinuara, shërbimet, jpg, tiny, fikse, mobile, rreth, ndihmë, një, mobil, dhe, mbyll, biznese, privat, përdorues, numri, rrethi, extra, com, info, pikat, shitjes, mundësi, hdtv, kosova, kosovo, gjate, kosove, baner, prill, muajit, www, alb,

Ipko.com

Content Revalency: Title: 100.00%   Description: 0.00%   Keywords: 42.86%  |  Document size: 25,294 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
IPKO.COM - Site Location
Country/Flag AL Albania
City/Region/Zip Code , ,
Organization Ipko Telecommunications
Internet Service Provider IPKO Telecommunications LLC
IPKO.COM - Domain Information
Domain IPKO.COM   [ Traceroute  RBL/DNSBL lookup ]
Registrar eNom, Inc. ENOM, INC
Whois server whois.verisign-grs.com
Created 07-Jun-2000
Updated 09-May-2017
Expires 07-Jun-2018
Time Left 225 days 3 hours 54 minutes
Status clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited clientTransferProhibited https://www.icann.org/epp#clientTransferProhibited
DNS servers NS1.IPKO.NET   80.80.160.8
NS2.IPKO.NET   80.80.160.9
IPKO.COM - DNS Information
IP Address 80.80.160.18 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns2.ipko.net   80.80.160.9
ns1.ipko.net   80.80.160.8
Mail Exchange v-mailhtca.ipko.com  
Site Response Header
Response HTTP/1.1 200 OK
Server Apache
Date Tue, 12 Apr 2011 15:09:35 GMT
Content-Type text/html
Cookie PHPSESSID=uv9grmqi9lit96q2ldo36b7s33; path=/