Enter Domain Name:
ms-mille.dk: Havfiskeri, Lystfiskeri , Turbåde , Det Gule Rev, Vragture, Kystture , 22 timers ture
M/S Fio, M/S Fyrholm og M/S Mille laver havfiskeri hele året fra Hirtshals på det Gule Rev samt i hele Skagerrak og det meste af Nordsøen. Turbådene laver lystfisketure fra 4 timers ture til  flere dages varighed hele året, om vinteren er der et skib i Storebælt. Fio kan ved længere charter også sejle i Østersøen og  Kattegat eller Øresund. M/S Mille  må tage op til 23 passager, M/S Fyrholm op til 50 passagerer i dagfart, og M/S Fio 36 passager i dagfart, vi anbefaler dog noget mindre også afhængig af turens længde og lystfiskeriets art. På flerdagesture til det Gule Rev, og havfiske ture af mere end 18 timers varighed tager vi max. 18 lystfiskere, på havfiskerture på 18 timer, 22 timers ture og på flerdøgns ture tager vi max. 16 lystfiskere. Turene på mere en 16 timers varighed går normalt ikke kun til det Gule Rev, men enten til vrag eller andre rev i nærheden af det Gule Rev, eller sommetider op til Norske Renden istedet for at finde de store Sej. Det kan sommetider pga. vejret også være nødvendigt at lave en lystfisker tur om fra en tur til det Gule Rev til en tur på kysten, på flerdagesture kan det også være at turen går ind i Kattegat hvis vejret ikke tillader at vi kan sejle i Nordsøen.  Fio er en af de største danske lystfiskerskibe der sejler på det Gule Rev, men også en af de både hvor der er mindst overnattende gæster i forhold til størrelsen. Turbåden er også en af de få der sejler til alle havne for at tage grupper ombord og den gør det hele året så det er en af de få turbåde hvor det er muligt at prøve alle former for havfiskeri, lige fra stor sej i Norskerenden, store torsk på det Gule Rev, og Makrelture på kysten, samt fladfiskeri i Store Bælt eller Langelandsbælt og som også er villig til at prøve lystfiskeri efter laks i Østersøen i det tidlige forår.
M/S Mille tilbyder ture fra 4 timer til 14 timers ture. M/S Fyrholm tilbyder ture fra 4 timer til 18 timers længde. M/S Fio tilbyder ture fra 4 timer til 5 døgns ture. Turbådene tilbyder også alle former for firmaarrangementer, begravelse til søs, bryllupper, poldaabend, dykkerture, udflugtsture, og tjenste som vagtskib eller til besætningsskifte, proviantlevering eller levering af reservedele, hvis der ønskes andre arrangementer tøv ikke med at henvende dem, da vi så sandsynligvis kan finde en løsning til deres tilfredshed, Foruden vores egen 3 skibe har vi et tæt samarbejde med 9 andre skibe, så vi er istand til at levere enhver form for oplevelser til søs ikke kun lystfiskeri og havture.

Havfiskeri, Lystfiskeri , Turbåde , Det Gule Rev, Vragture, Kystture , 22 timers ture

Description: M/S Fio, M/S Fyrholm og M/S Mille laver havfiskeri hele året fra Hirtshals på det Gule Rev samt i hele Skagerrak og det meste af Nordsøen. Turbådene laver lystfisketure fra 4 timers ture til flere dages varighed hele året, om vinteren er der et skib i Storebælt. Fio kan ved længere charter også sejle i Østersøen og Kattegat eller Øresund. M/S Mille må tage op til 23 passager, M/S Fyrholm op til 50 passagerer i dagfart, og M/S Fio 36 passager i dagfart, vi anbefaler dog noget mindre også afhængig af turens længde og lystfiskeriets art. På flerdagesture til det Gule Rev, og havfiske ture af mere end 18 timers varighed tager vi max. 18 lystfiskere, på havfiskerture på 18 timer, 22 timers ture og på flerdøgns ture tager vi max. 16 lystfiskere. Turene på mere en 16 timers varighed går normalt ikke kun til det Gule Rev, men enten til vrag eller andre rev i nærheden af det Gule Rev, eller sommetider op til Norske Renden istedet for at finde de store Sej. Det kan sommetider pga. vejret også være nødvendigt at lave en lystfisker tur om fra en tur til det Gule Rev til en tur på kysten, på flerdagesture kan det også være at turen går ind i Kattegat hvis vejret ikke tillader at vi kan sejle i Nordsøen. Fio er en af de største danske lystfiskerskibe der sejler på det Gule Rev, men også en af de både hvor der er mindst overnattende gæster i forhold til størrelsen. Turbåden er også en af de få der sejler til alle havne for at tage grupper ombord og den gør det hele året så det er en af de få turbåde hvor det er muligt at prøve alle former for havfiskeri, lige fra stor sej i Norskerenden, store torsk på det Gule Rev, og Makrelture på kysten, samt fladfiskeri i Store Bælt eller Langelandsbælt og som også er villig til at prøve lystfiskeri efter laks i Østersøen i det tidlige forår. M/S Mille tilbyder ture fra 4 timer til 14 timers ture. M/S Fyrholm tilbyder ture fra 4 timer til 18 timers længde. M/S Fio tilbyder ture fra 4 timer til 5 døgns ture. Turbådene tilbyder også alle former for firmaarrangementer, begravelse til søs, bryllupper, poldaabend, dykkerture, udflugtsture, og tjenste som vagtskib eller til besætningsskifte, proviantlevering eller levering af reservedele, hvis der ønskes andre arrangementer tøv ikke med at henvende dem, da vi så sandsynligvis kan finde en løsning til deres tilfredshed, Foruden vores egen 3 skibe har vi et tæt samarbejde med 9 andre skibe, så vi er istand til at levere enhver form for oplevelser til søs ikke kun lystfiskeri og havture.

Keywords: Det Gule Rev, Lystfiskeri, Havfiskeri, Turbåde, Havture, M/S, Fio, M/S Fyrholm, M/S Mille, M/S Habeleto, Fio, Fyrholm, Mille, Habeleto, Fisketure, Nordsøen, Skagerrak, Storebælt, Kattegat, Østersøen, Flerdagesture, Overnatningsture, 22 timers ture, 18 timers ture, 12 timers ture, vragture, kystture, fladfisketure, Torsk, Sej, Havtaske, Havkat, Makrel, Knurhane, Ising, Skrubbe, Rødspætte, Blæksprutter, Kuller, Hvilling, Kulmule, Lange, Lyssej, Mørksej, Rødfisk, Tunge, Slethvar, Pighvar, Hestemakrel, Store fisk, Hirtshals, Nyborg, Lundeborg, Lohals, Kalundborg, Sakskøbing, Korsør, Kerteminde, dykning, poldaabend, firmaarrangement, survey, vagtsskib, forsyningstjenste, tender, besætningskifte, proviantskib, bryllupper, begravelse til søs, udflugtsture, seightseeing, Storebælts-broen fra søsiden.

Tags: mille, fyrholm, aps, fiskeriet, fiskere, booking, havn, antal, fra, ms, xlweb, ture, det, timers, rev, gule, havfiskeri, lystfiskeri, turbåde, vragture, kystture, til, velkommen, deutch, printvenlig, sitemap, english, dansk, fio, nyheder, hvide, mail, priserårskalender, nyhederbilleder, årskalender, data, ligger, habeleto, hirtshals, der,

Ms-mille.dk

Content Revalency: Title: 0.00%   Description: 5.43%   Keywords: 9.21%  |  Document size: 14,949 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
MS-MILLE.DK - Site Location
Country/Flag DK Denmark
City/Region/Zip Code , ,
Organization University of Delaware
Internet Service Provider University of Delaware
MS-MILLE.DK - Domain Information
Domain ms-mille.dk   [ Traceroute  RBL/DNSBL lookup ]
Whois server whois.dk-hostmaster.dk
Created 22-Aug-2013
Updated --
Expires 31-Aug-2017
Time Left 0 days 0 hours 0 minutes
Status Active
DNS servers  
MS-MILLE.DK - DNS Information
IP Address 195.178.14.86 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns1.danhost.dk   195.178.14.4
ns0.danhost.dk   185.20.207.2
Mail Exchange mx.mailcluster.dk   185.20.207.117
Site Response Header
Response HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server Apache/2.2.17 (FreeBSD) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8n PHP/5.3.5 with Suhosin-Patch
Date Thu, 14 Apr 2011 08:13:28 GMT
Content-Type text/html
Cookie PHPSESSID=f39d0b95ee8a9cb38b987170fbdb64a7; path=/