Enter Domain Name:
rak.mk: Македонски портал за Ракот
Прв и единствен македонски портал за ракот. Македонски портал за ракот кој има за цел да му пружи на македонскиот човек селектирани, претходно обработени, преведени на македоноски јазик информации за тоа што е актуелно на полето на онкологијата, со што му се овозможува брзо да дојде до правата и точната информација од областа на онкологијата која конкретно го интересира. Со подигањето на нивото на медицинската култура и свест кај секој човек се овозможува рано откривање на ракот, а со тоа и негово поуспешно лекување. Зад овој проект стои група на реномирани доктори-онколози, но и специјалисти од другите области на медицината кои своето долгогодишно искуство го преточуваат на оваа веб-страница.
First Macedonian Portal for Cancer. This portal is dedicated for people who want to learn more about cancer and how to fight against it. Scientific facts and treatments, cases.

Македонски портал за Ракот

Description: Прв и единствен македонски портал за ракот. Македонски портал за ракот кој има за цел да му пружи на македонскиот човек селектирани, претходно обработени, преведени на македоноски јазик информации за тоа што е актуелно на полето на онкологијата, со што му се овозможува брзо да дојде до правата и точната информација од областа на онкологијата која конкретно го интересира. Со подигањето на нивото на медицинската култура и свест кај секој човек се овозможува рано откривање на ракот, а со тоа и негово поуспешно лекување. Зад овој проект стои група на реномирани доктори-онколози, но и специјалисти од другите области на медицината кои своето долгогодишно искуство го преточуваат на оваа веб-страница. First Macedonian Portal for Cancer. This portal is dedicated for people who want to learn more about cancer and how to fight against it. Scientific facts and treatments, cases.

Keywords: рак, rak, канцер, kancer, cancer, тумор, tumor, malignant tumors, малигни тумори, maligni tumori, bolka, болка, ordinacija, ординација, alternativa, алтернатива, novosti, новости, vesti, вести, news, cancer news, tumor news, multimedija, мултимедија, multimedia, urogenitalni, dojka, koza, beli drobovi, plevra, digestiven sistem, ginekoloski, mekotkivni sarkomi, koskeni sarkomi, maligni limfomi, stitna zlezda, usna praznina, goltnik, grklan, урогенитални, бубрег, мочен меур, простата, пенис, тестис, дојка, кожа, бели дробови, плевра, дигестивен систем, гинеколошки, мекоткивни саркоми, коскени саркоми, малигни лимфоми, штитна жлезда, усна празнина, голтник, грклан, рак на кожа, rak na koza, рак на дојка, rak na dojka, рак на мочниот меур, рак на пенис, рак на простатата, рак на тестис, рак на кожа, рак на дојката, рак на јајникот, рак на дебелото црево, рак на белите дробови,

Tags: rak, за, ракот, портал, македонски, на, size, рак, font, adobe, flash, player, here, од, банер, се, да, во, повеќе, простата, тестис, канцер, дојка, increase, default, decrease, reset, кај, кожа, како, со, foption, dcom, php, index, url, avreloaded, view, daud, divid,

Rak.mk

Content Revalency: Title: 75.00%   Description: 25.49%   Keywords: 18.75%  |  Document size: 86,733 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
DMOZ Information


Rak.mk has 1 URLs listed in 1 Dmoz categories.

Related Sites:  
RAK.MK - Site Location
Country/Flag NL Netherlands
City/Region/Zip Code , ,
Organization Global Layer B.V.
Internet Service Provider Global Layer B.V.
RAK.MK - DNS Information
IP Address 206.196.111.152 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns2.rosehosting.com   216.114.78.155
ns1.rosehosting.com   209.135.140.42
Mail Exchange rak.mk   134.19.178.64
Site Response Header
Response HTTP/1.1 200 OK
Server Apache/2.0.52 (CentOS)
Date Tue, 16 Jun 2009 01:53:22 GMT
Content-Type text/html; charset=utf-8
Cookie ebc41dbbe06460de923f76a76cfa6f44=c7ac6a7cee9766936a8065d64eb3db59; path=/