Enter Domain Name:
zgjimicompany.com: Zgjimi Company

Zgjimi Company

Tags: zgjimicompany, zgjimi, company, euro, sherbime, kontakt, galeri, ballina, dhe, për, automjeteve, regjistrim, teknik, kompania, teper, lexo, përpunimin, është, ose, sigurime, ofron,

Zgjimicompany.com

Content Revalency: Title: 100.00%   Description: 0.00%   Keywords: 0.00%  |  Document size: 8,545 bytes
More info: Whois - Trace Route - RBL Check
ZGJIMICOMPANY.COM - Site Location
Country/Flag US United States
City/Region/Zip Code Dallas, Texas, 75244
Organization ThePlanet.com Internet Services
Internet Service Provider ThePlanet.com Internet Services
ZGJIMICOMPANY.COM - Domain Information
Domain ZGJIMICOMPANY.COM   [ Traceroute  RBL/DNSBL lookup ]
Registrar PDR LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com
Registrar URL http://www.PublicDomainRegistry.com
Whois server whois.PublicDomainRegistry.com
Created 26-Oct-2009
Updated 29-Oct-2012
Expires 26-Oct-2014
Time Left 0 days 0 hours 0 minutes
Status clientTransferProhibited clientTransferProhibited
DNS servers DNS1.MK-HOST4.COM   88.85.99.2
DNS2.MK-HOST4.COM   88.85.99.3
dns1.mk-host4.com   88.85.99.2
dns2.mk-host4.com   88.85.99.3
ZGJIMICOMPANY.COM - DNS Information
IP Address 174.120.126.194 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers dns2.mk-host5.com   23.227.132.3
dns1.mk-host5.com   23.227.132.2
Mail Exchange zgjimicompany.com   160.153.128.30
Site Response Header
Response HTTP/1.1 200 OK
Server nginx admin
Date Mon, 18 Apr 2011 17:59:21 GMT
Content-Type text/html